Президентът Румен Радев е влязъл в пряк спор с варненка след края

...
Президентът Румен Радев е влязъл в пряк спор с варненка след края
Коментари Харесай

Радев влязъл в словесен двубой с публиката на опера

Президентът Румен Радев е влезнал в директен спор с варненка след края на операта “Аида ” в Летния спектакъл във Варна, намесили са се още фенове, имало и боричкане, написа “24 часа ”.

Радев беше видян в петък вечер измежду публиката на операта “Аида ” в компанията на брачната половинка си Десислава, откакто по-рано денем откри Роженския събор и сподели, че " Украйна упорства да води война с Русия ".

Появата му в театъра провокира неспокойствие в част от публиката, въпреки и Радев да не се натрапваше на очи. По време на двата антракта той разговаряше със седналия до него регионален шеф на Варна Марио Смърков, до момента в който Десислава Радева се възползва от почивката и излезе за цигара под строгата защита на чиновници на НСО.

Малко след среднощ, след края на представлението, млада жена съумяла да се приближи до него и да го попита: Ако Путин ни нападне, бихте ли дал Варна и ще станем ли Варненск?

По описа на Светлозара Колева, Радев дал отговор: Никога няма да ни нападне. “В този миг мъжът ми до мен му сподели, че го е позор от него и че изявленията му от последните два дни са позорни. Тогава някой удари мъжа ми в тил. Цивилни от НСО придружиха нападателния мъж бързо до изхода ”, споделя Колева.

В обявата си във " Facebook " тя прибавя, че Десислава Радева защитавала брачна половинка си, споделила, че на опера като частни лица, да не го занимават с политика. " Казах ѝ, че и на ресторант или опера президентът отново е президент на страната и отново ме е позор от него ", написа Светлозара Колева.

Няма данни да се е стигало до по-сериозни конфликти по-късно през нощта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР